Op een mooie Pinksterdag

Deze aanhef is bij velen van ons bekend als een lied van Leen Jongewaard en André van den Heuvel uit de musical “Heerlijk duurt het langst”. Een klassieker uit 1965.

Op de 1ePinksterdag hadden Herman Rump en zijn partner Daisy het initiatief genomen om in het mooie West Friesland de 2eMGATO rit van dit jaar uit te zetten. Een 15 tal MG klassiekers verzamelden zich op een prachtige locatie in Oudendijk. Een mooi  terras gelegen aan de Beemsterringvaart waar de deelnemers met koffie konden beginnen. Binnenin het café een zaaltje waar de plaatselijke harmonie nog steeds oefent en de toneelvereniging zijn voorstelling ten publiek brengt. Knusser kan het toch niet deze dagen, de tijd staat daar stil.

Herman en Daisy hadden een prachtige rit uitgezet door dit schitterende deel van Nederland. De deelnemers boften, weinig motoren en fietsers op deze warme dag op de Westfriese landweggetjes. Nederland op zijn mooist!

Henri en Trudy Claas mochten de 1eprijs in ontvangst nemen. De beslissing viel in de opgave van het aantal gereden km’s. Piet Huisman en Harrie Dol werden 2eterwijl Corrie en Frans voor de 3eplek in aanmerking kwamen. Jammer zei Corrie, hadden wij toch Peter Verstraten bij vraag 6 moeten bijvoegen.

Herman en Daisy hartelijke dank voor jullie initiatief en de organisatie van deze mooie rit.

Frans Dessing, 22 mei 2018