Brabantse Lange lanen toerrit

1ste MGATO toerrit 2016

De eerste MGATO toerrit van het seizoen 2016 is al weer gereden, op zondag 17 april door een 16 tal equipes, kortom 32 leden hebben genoten van het mooie Brabantse landschap.

Classic park in Boxtel was sponsor en gastheer. Zij lieten zich van hun beste kant zien; een prima koffiearrangement gevolgd door een museumbezoek en als ‘noodzakelijke’ voorbereiding naar de toerrit een verrassende, zeer goed verzorgde lunch.

De toerrit gaf de leden een inkijkje in een voor velen nog onbekend natuurgebied ‘de Kampina’, gelegen in de driehoek Eindhoven-Tilburg- ’s-Hertogenbosch.

De toerritwinnaars gingen naar huis met leuke cadeaus die gesponsord waren door Damen en Kroes bv te Boxtel en Loco Classic Car Parts in Oirschot.

Introductie nieuwe MGATO website

De feestelijke prijsuitreiking werd gevolgd door een inhoudelijke presentatie van zowel de nieuwe MGATO website als de MGATO social media kanalen Facebook, Instagram en You Tube. De reacties waren constructief en positief. Staande de presentatie zijn er nog enkele wijzingen doorgevoerd die de toegankelijkheid van de website verder verbeteren.

Kortom het was een gezamenlijke toost waard! Dat hebben we dan ook gedaan en met een feestelijke maar verantwoorde afdronk zijn we allemaal weer huiswaarts gegaan.

Er volgt binnenkort naar goed gebruik binnen de MGATO, nog een verslag van één van de winnaars dat zal worden opgenomen in dit nieuwsbericht. De eerste-prijswinnaars leveren een ‘stukje’ voor The Octagon. Maar een sfeerimpressie willen we de overige leden niet onthouden, zie onderstaande foto-impressie.