Toelichting op activiteiten inschrijvingen en inschrijfgeld

Activiteiten, evenementen en toerritinschrijvingen

Het wordt steeds moeilijker om bij horecagelegenheden goede afspraken te maken als je niet vooraf kunt aangeven met hoeveel personen je gebruik wenst te maken van hun faciliteiten.

Natuurlijk krijg je onderweg voldoende mogelijkheden om equipes te spreiden, maar echt gezellig is dat niet gelet op de steeds individuelere trend in de maatschappij.

Binnen de MGATO zijn we dan ook constant op zoek naar de juiste balans tussen een zekere mate van vrijheid en een optimale organisatie.

Om de doelstellingen  “samen zijn, samen doen” en de onderlinge verhoudingen te honoreren  vragen wij u daarom , afhankelijk van de aard en inhoud van de georganiseerde rit, vooraf in te schrijven en eventueel inschrijfgeld te voldoen.

Toerritinschrijvingen

Bij een MGATO activiteit of evenement vragen we aan onze leden en de gasten om een inschrijving vooraf, mogelijk indien van toepassing met een inschrijfbedrag.

Dit om een zekere mate van deelname, kosten en aangegane verplichtingen, te kunnen managen. Ook gaat er een zeker respect vanuit voor de organiserende leden die deze toerritten geheel vrijwillig maar zeker niet vrijblijvend voor u in orde maken.

We vertrouwen erop dat u hiervoor begrip heeft en dat het de meer kritische leden op dit punt niet zal weerhouden om aan de toeritten deel te nemen.

We kunnen uw inschrijving via info@mgato.nl waarderen!

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.