Lid worden

Meld u online aan door het formulier hieronder volledig in te vullen.

Na het inzenden krijgt u per email de ingevulde formulieren die u moet ondertekenen (we hebben handtekeningen nodig voor het gebruik van uw gegevens, de incasso en de aanvraag KNAC).

Wij vragen u de contributie voor het eerste jaar zelf over te maken. Zodra de betaling binnen is ontvangt u een welkomstpakketje en kunt u inloggen op het ledendeel van de website.

Persoonlijke Gegevens
Man
Vrouw
Anderen
Man
Vrouw
Anderen
Administratieve gegevens

Het lidmaatschap kan starten op elk moment, waarbij de contributie wordt berekend per kwartaal. U wordt gevraagd voor het lopende kwartaal plus de nog komende kwartalen zelf de contributie over te maken op rekening NL25INGB0001490169. De contributie bedraagt € 70,-- per jaar en hieronder kunt u kiezen of de contributie elk jaar automatische geincasseerd mag worden of dat u een factuur wilt ontvangen. Voor die afhandeling wordt € 5,-- administratiekosten in rekening gebracht.

Incasso
Factuur

Indien u gekozen heeft voor automatische incasso en de tenaamstelling van de bankrekening wijkt af van de naam bij de persoonlijke gegevens kunt u hier de afwijkende naam en evt. adres invoeren.


Als lid van MGATO hebt u recht op een gratis vriendenlidmaatschap van de KNAC, met diverse voordelen. Hieronder kunt u aangeven of u ook het vriendenlidmaatschap van de KNAC aanvraagt. Wij geven dan uw gegevens door aan de KNAC. Mocht u al lid zijn van de KNAC, dan kunt u dat hieronder ook aangeven. U ontvangt dan een korting op het KNAC lidmaatschap.

Ja
Nee
Autogegevens
Tweede auto