Rollend Engels Erfgoed Evenement 1 oktober

De basis voor bijna elke klassieke autoclub is hetzelfde: de leden willen elkaar en andere enthousiastelingen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Bij de meeste clubs is het automerk de bindende factor, of zoals bij MGATO zelfs het type auto.

Maar er zijn ook clubs die een andere insteek kiezen dan een automerk, zoals de REEE. Dat staat voor Rollend Engels Erfgoed Evenement. De REEE organiseert elk jaar een evenement en theoretisch zou je met een Engelse kinderwagen of stoomlocomotief mee kunnen doen. In de praktijk is het toch een bonte verzameling Engelse (klassieke) auto’s die samen een gezelligheidsrit rijden.

Dit jaar wordt voor de vijfde keer een rit gereden, dit keer op 1 oktober in het westen van ons land. Vertrekpunt is Vogelenzang en de rit eindigt in De Lier.

Dus wilt u andere mensen ontmoeten die de eigenaardigheid hebben om auto’s aan de gang te houden die niet voor de eeuwigheid zijn gebouwd, schrijf u dan in op de website reee.nl. Er kunnen maximaal 125 equipes inschrijven en de animo is groot, dus wacht niet te lang.

Hiernaast vindt u nog wat informatie van de organisatie.

Het doet ons goed dat het deelnemersaantal al weer oploopt. En dat zo’n 7 maanden voor ons 1e lustrum op 1 oktober 2017.

Dat zal te maken hebben met het succes van vorig jaar. Het maximum van 125 equipes zal ook dit jaar wel bereikt worden.

Het REEE is uitgegroeid tot een serieus evenement dat de wereld van de Engelse auto’s vertegenwoordigt.

Bent u nog niet aangemeld en wel geïnteresseerd, kijk dan eens op www.reee.nl onder “MEDIA” (foto’s, dronefilmpje 2016) , “INFORMATIE” en “PUBLICATIES”. Ook kunt u doorlinken op Facebook. Ook kunt uw emailadres nu doorgeven voor nieuwsbrieven.

Bestuur REEE