British Jumble 2016 in Waalwijk;

British Auto Jumble;

Al sinds meer 20 jaar organiseren de samenwerkende MG clubs eind juni elk jaar op het Lido in Waalwijk de British Autojumble. Zoals jullie weten wordt er aan dit evenement elk jaar door meer dan 1000 eigenaren van Engelse (voornamelijk klassieke) auto’s deelgenomen. Vrijwel alle aanwezige deelnemers zijn verenigd in een groot aantal Engelse auto clubs.

Elk jaar wordt aan de eerste zeshonderd deelnemers een leuk herinneringsschildje cadeau gedaan. Op dit standaardje staat elk jaar een andere auto afgebeeld. De afgelopen paar jaar was dit telkens een model auto welk in dat jaar een lustrum te vieren had. Voor dit jaar zijn wij nog op zoek naar een jubilerend model auto.

Heeft u in uw club dit jaar zo’n feestje te vieren dan kunt u uw jubilerend model tot 15 april a.s. nog op het schildje laten plaatsen. Voor dit unieke schildje vragen wij een sponsoring van € 250.–. Heeft uw club interesse dan kunt u dit aanvragen/melden bij Kaj en Maria van Ginkel (MGbeurs@MGcarclub.nl)

Zoals u weet vragen wij aan elke deelnemende club een bedrag van € 40.—als bijdrage in de kosten voor de organisatie van dit evenement. (De aanwezige handelaren betalen eenzelfde bijdrage.)

British Auto jumble Waalwijk 2016

De afgelopen twee jaar heeft de gemeente Waalwijk, waarvan wij dit terrein huren, telkens de huur verhoogd. Dit jaar werd de huur van het terrein bijna verdubbeld doordat plotseling door de gemeente Waalwijk besloten werd dat tevens precariorechten betaald moeten worden. De afgelopen jaren werden de tekorten aangezuiverd door de drie organiserende MG clubs maar helaas worden de tekorten nu zodanig dat dit niet meer mogelijk is. Hierdoor zijn wij genoodzaakt een verhoging van de bijdrage te vragen.

Wij willen deze verhoging nog niet dit jaar in laten gaan omdat vrijwel elke club haar begroting al gemaakt heeft en hiermee voor een voldongen feit gezet zou worden. Wij hebben besloten dat de bijdrage met ingang van 2017 verhoogd wordt naar € 50,– per club.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking hiervoor. Ook voor dit bedrag heeft u met uw club een schitterende dag samen met meer dan 1000 andere Engelse autoliefhebbers.

Tot ziens op de British Autojumble Waalwijk, 26 juni 2016

Uw MGATO bestuur namens de samenwerkende MG Clubs