British CARS & Life Style show 2016

Great British Life Style show 

Traditiegetrouw was de MGATO weer nadrukkelijk aanwezig op de beurs British CARS & Lifestyle show in het Autotron te Rosmalen. Beursdata: 12 en 13 maart 2016. En natuurlijk was er op de MGATO-stand koffie met wat lekkers en een aangeklede borrel met een wijntje voor de leden om 14.00 uur!

British Cars & Lifestyle show bestaat al sinds 1992 en is sindsdien een succesformule voor zowel bezoekers als de circa tweehonderd standhouders.

Ook geven er 27 Engelse autoclubs acte de présence. De beurs brengt het beste uit Groot-Brittannië.

Antieke serviezen, tassen, schoenen, delicatessen, huisraad, kleding, reizen en natuurlijk veel klassieke en hedendaagse Engelse automobielen met de daarbijbehorende accessoires en onderdelen. Dit jaar belooft de organisatie de aanwezigheid van een keur aan historische Britse edel- merken, waaronder MG, Aston Martin, Alvis, Austin Healey,Armstrong Siddeley, Bentley, Jaguar, Jensen, Lotus, Land Rover, Rolls-Royce, Triumph, TVR, Wolseley en vele andere. De sfeer is kenmerkend voor deze fair: vanaf diverse podia zijn de hele dag Engelse popsongs, Ierse dansen en Schotse doedelzakmuziek te horen en zien.

British Cars & Lifestyle was op 12/13 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree: 17,50 euro voor volwassenen, met MGATO kortingsbon 14,50 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. We zagen vele vertrouwde gezichten op onze MGATO stand op de traditionele locatie op de eerste verdieping en met de leden hebben we iedere dag om 14.00 uur een MGATO borreluurtje gehouden ter versterking van de onderlinge verhoudingen.

In tegenstelling tot 2015 was het dit jaar gezellig druk met name tijdens het borreluurtje hebben we veel MGATO leden mogen verwelkomen. De sfeer was uitstekend zowel op zaterdag als op zondag. Zowel tijdens de op- als afbouw van de stand hebben we samen met de leden mogen beleven en dit was samen met een goede stand bemanning een echte opsteker en een teken dat we op de goede weg zijn.

Alle leden die zich hiervoor hebben ingezet als zijn langsgekomen op de stand, hartelijk dank, het was gezellig ………

Wij rekenden op u in Rosmalen en u was er in grote getallen, dat deed ons goed!

Het MGATO bestuur