De MG informatie en onderdelenbeurs 2016 in Houten

MG informatie en onderdelenbeurs Houten

Zoals deze behoort te zijn, een marktplaats voor eigenaren, geïnteresseerden en handelaren, gericht op de onderdelenbelangen van onze leden. De MG merkenclubs hebben binnen het samenwerkingsverband hun steentje bijdragen om alles in goede banen te leiden. Ook de belangenvertegenwoordiger als de KNAC waren aanwezig voor raad en advies. Onze MGATO club was goed vertegenwoordigt en met veel bezoekende leden die van de gelegenheid gebruikt maakte om op onze clubstand op het nieuwe jaar te toosten. Kortom een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de stands van de organiserende samenwerkingsverband van de MGCC, MGATO en MGTTO het centrale hart vormde van deze onderdelenbeurs.

Het bestuur had zo hun handen vol aan de voorbereidingen, overleg met de zusterclubs, standindeling maken, stand opbouwen en afbreken natuurlijk en leden die iets aan te bieden hebben, de juiste posities geven. De traditionele nieuwjaarsreceptie was zer goed bezocht wat een goed beeld opleverde dat de MGATO leeft onder de leden. Veel constructieve discussies in het hospalitiegedeelte over de status en toekomst vanonze vereniging. Dat deed ons als bestuur goed wat uw mening doet ertoe en blijkbaar doet de MGATO er bij u ook toe, in deze atmosfeer willen wij graag met u de ALV in en het 45 jarig jubileum tegemoet.

Een belangrijkste doel is natuurlijk voor de een; een badge, de ander een boek, een onderdeel waarnaar hij al lang op zoek was of gewoon een leuk hebbedingetje.

Er was voor iedereen wel wat leuks te vinden.

Maar m.n. het MGATO sociale aspect was er ook onder het motto, “samen doen – samen zijn”; er werd koffie gedronken, ervaringen uitgewisseld, onvolkomenheden en verbeteringen aan de MGA’s besproken of gewoon wat gekletst over de dingen die mensen zo bezig houden. Kortom de sfeer was uitstekend op onze MGATO stand als bij de zusterclubs MGCC en MGTTO die zich ook van hun beste kant liet zien. We konden dan ook rekenen op veel hulp bij het afbreken van de stand waardoor wij ook voor 18.00 van onze zondagavond konden gaan genieten, hartelijk dank hiervoor.

Een bijzonder woord van dank aan de fam, Kusters en Wanrooij die geheel belangenloos hun MG A Coupe Twin Cam en de Magnette ZB tentoonstelden uiteindelijk hebben deze twee bijzondere uitvoeringen dan ook veel naadacht van de bezoekers gekregen, een pluim voor de eigenaren en MGATO leden, we zijn en waren er trots op dat we ze mochten laten zin en waren beeldbepalend op onze stand.

Graag zien wij u en uw partners op de eerstvolgende activiteit; de MGATO Algemene Ledenvergadering gepand op;

Zondag 21 februari 2016, locatie Dorpshuis ’t Trefpunt, Schooldwarsweg 19 3711 BM Austerlitz.

Tot dan,

Het bestuur