U komt toch ook naar de British Cars en Life Style show 2017

British Cars en Lifestyle show 

Traditiegetrouw is de MGATO weer nadrukkelijk aanwezig op de British CARS & Lifestyle show in het Autotron te Rosmalen. De beursdata zijn: 18 en 19 maart 2017. En natuurlijk is er op beide dagen op de MGATO-stand koffie met wat lekkers en om 14.00 uur voor de leden een aangeklede borrel met een wijntje. British Cars & Lifestyle show bestaat al sinds 1992 en is sindsdien een succesformule voor zowel de bezoekers als de circa tweehonderd standhouders. Ook geven 27 Engelse autoclubs acte de présence. De beurs brengt het beste uit Groot-Brittannië, zoals antieke serviezen, tassen, schoenen, delicatessen, huisraad, kleding, reizen en natuurlijk veel klassieke en hedendaagse Engelse automobielen met de daarbij behorende accessoires en onderdelen. Dit jaar belooft de organisatie de aanwezigheid van een keur aan historische Britse edelmerken, waaronder MG, Aston Martin, Alvis, Austin Healey, Armstrong Siddeley, Bentley, Jaguar, Jensen, Lotus, Land Rover, Rolls-Royce, Triumph, TVR en Wolseley. De sfeer is kenmerkend voor deze fair: vanaf diverse podia zijn de hele dag Engelse popsongs, Ierse dansen en Schotse doedelzakmuziek te horen en zien.

Het MGATO bestuur doet een beroep op u:

Meld u aan als MGATO stand medewerker voor de British Cars en Lifestyle beurs:

  • Op- en afbouw, vrijdagmiddag 17 maart 16.00-18.00 uur en zondagmiddag 19 maart van 16.00-18.00 uur
  • Standbemanning, zaterdag 18 maart van 10.00-17.00 en zondag 19 maart van 10.00-17.00 uur

British Cars en Lifestyle show is op 18 en 19 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Spelregels:

Spelregels voor vrijwilligers:

  • Voor het eventueel ter beschikking stellen van uw MGA of MG Magnette: vergoeding € 50,00
  • Lunch en versnapperingen gratis
  • Beurs entree gratis
  • Verzekerd van een gezellig dag

Aanmelden bij Han Volkers per e-mail : hanvolkers@gmail.com

Entree: 17,50 euro p.p. voor volwassenen, met een MGATO kortingsbon 15,00 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. We verwachten vele vertrouwde gezichten op de MGATO stand.

We staan weer op onze bekende plek, op de eerste verdieping. Met de aanwezige leden hebben we iedere dag om 14.00 uur een MGATO borreluurtje ter versterking van de onderlinge relaties.

We verwachten ook dit jaar weer een gezellige drukte. Vooral tijdens het borreluurtje hopen we weer veel MGATO leden te mogen verwelkomen. Voor de op- en afbouw van de stand doen we ook dit jaar weer een beroep op de leden en vertrouwen erop dat we samen met een goede standbemanning een succesvolle beurs mogen hebben.

Alle leden die zich hiervoor willen inzetten en willen langskomen op de stand, hartelijk dank. Samen maken we het verschil.

Het MGATO bestuur