MGATO samenwerking met het MGA Register Holland

MGA Register Holland

Het  MGA Register Holland is een onafhankelijke database die probeert zoveel mogelijk gegevens van de MG Type A te verzamelen. Het Register staat open voor alle MG Type A bezitters en hun voertuigen.

Werkgebied en activiteiten:
Het MGA Register Holland verzamelt op de eerste plaats gegevens van Nederlandse MGA’s; auto’s die nieuw uit Engeland kwamen of later ook van elders werden geïmporteerd. . Maar om een ​​volledig beeld te verkrijgen van de aantallen nu nog bestaande MGA’s  ‘registreert’ het Register nu alle MGA’s die zij nog tegenkomt.

Het Register geeft  bijzonderheden  over de auto’s, ook aan de hand van  historische gebeurtenissen of foto’s en advertenties van MGA’s.

Door middel van haar website hoopt het Register  deze informatie met de eigenaren en liefhebbers zo goed mogelijk te delen,

www.mgaregister.nl

De Registerbeheerders verantwoordelijk voor deze database en het beheer zijn:

MGA register:

Beheerder-1

Jerry van Kalleveen

Tel: (033) 2861475

jerry@mgaregister.com

Beheerder-2

Koen Struijk

Tel: (0475) 494 185

koen@mgaregister.com

Note vanuit het MGATO bestuur:

De MGATO werkt samen met het MGA Register Holland om in goed overleg met de leden het Register te voorzien van  informatie  dat geheel vrijblijvend en met goedkeuring en/of individueel ter beschikking wordt gesteld.

De MGATO draagt  geen enkele verantwoordelijkheid  voor de  activiteiten van het Register. Er  is geen juridische of organisatorische verbinding tussen de partijen.  De relatie beperkt zich tot een vriendschappelijke uitwisseling van informatie en samenwerking  tijdens  evenementen.