MGATO samenwerking met het MG Magnette Register Holland

Het  MG Magnette Register Holland

is een onafhankelijke database die probeert zoveel mogelijk gegevens van de MG Magnettes te verzamelen en staat open voor alle MG Magnette bezitters en hun voertuigen.

Werkgebied en activiteiten:
Het MG Magnette Register Holland verzamelt op de eerste plaats gegevens van  Nederlandse MG Magnette’s; auto’s die nieuw uit Engeland kwamen of later ook van elders werden geïmporteerd. Maar om een ​​volledig beeld te verkrijgen van de aantallen nu nog bestaande MG Magnette’s registreert het Register nu alle MG Magnette’s die zij nog tegenkomt. Het Register geeft bijzonderheden over de auto’s, ook aan de hand van  historische gebeurtenissen of foto’s en advertenties van MG Magnette’s. Door middel van haar website hoopt het Register deze informatie met de eigenaren en liefhebbers zo goed mogelijk te delen,

www.magnette.org

De registerbeheerders verantwoordelijk voor deze database en het beheer er van, zijn:

MG Magnette Register Holland:

Beheerder-1

Jos van Tienen

jos.paula.vantienen@gmail.com

Beheerder-2

Frans van Straaten

fjmvanstraaten@ziggo.nl

Note vanuit het MGATO bestuur:

De MGATO werkt samen met het MG Magnette Register Holland om in goed overleg met de leden het Register te voorzien van informatie dat geheel vrijblijvend en met goedkeuring en/of individueel ter beschikking wordt gesteld.

De MGATO draagt  geen enkele verantwoordelijkheid voor de activiteiten van het Register. Er is geen juridische of organisatorische verbinding tussen de partijen. De relatie beperkt zich tot een vriendschappelijke uitwisseling van informatie en tot samenwerking tijdens  evenementen.