MGATO toerrit en British Autojumble Waalwijk

Twee toerritten, een mooie samenwerking tussen MGATO en MGTTO

Veel van onze leden zijn ook lid van een MG zusterclub en kunnen hierdoor deelnemen aan beide activiteitenprogramma’s.

Om zoveel mogelijk leden van MGATO en MGTTO aan hetzelfde evenement deel te kunnen laten nemen hebben Jos en Paula van Tienen een mogelijkheid bedacht om de toerritten van de twee clubs deze keer te combineren. Met het oog op de British Autojumble in Waalwijk op de zelfde datum is zijn er zelfs drie activiteiten waaraan de leden kunnen deelnemen.

Daarom wordt een keuzeprogramma geboden, een MG Multiple Choice Meeting evenement, bestaande uit twee gezamenlijke MGATO en MGTTO toerritten op

zondag 26 juni 2016.

Verzamelen om 10.30 uur  in

Brasserie ‘in ’t Praethuys’, Brede Dijk 9B te Oudewater.

 

Mogelijkheid A:

Vertrek om 11.00 uur voor een mooie toertocht naar de British Autojumble in Waalwijk, met als sluitstuk een gezellige picknick in de buurt van de clubwinkel op het feestterrein. Advies: neem buiten de picknickmand wat contant geld mee, want er wordt ook nog gevaren op deze mooie dag!

Mogelijkheid B:

Vertrek om 11.30 uur voor een leuke puzzelrit, met als finishplaats weer het oergezellige praathuis van Jan en Elly Hauser in Oudewater. Natuurlijk met de bekende ‘Eurodrankjes’.

De keuze is aan u als MGATO en/of MGTTO lid, maar waar u ook voor kiest, we rekenen op u!

Uiteraard zijn de leden en gasten van de MGCC ook van harte welkom, het is tenslotte een echte MG dag!

De organiserende MGATO leden zijn Jos en Paula van Tienen.

British Autojumble Waalwijk

Een georganiseerde verzameling van Britse automerken en hun eigenaren in een gezellige ambiance. Een marktplaats voor eigenaren, geïnteresseerden en handelaren, waarbij de MG merkenclubs hun steentje bijdragen om alles in goede banen te leiden en belangenvertegenwoordigers als de KNAC en Fehac ook aanwezig zijn voor raad en advies. Ook uw MGATO club is goed vertegenwoordigd met, laten we hopen, veel bezoekende leden aan onze club stand die samen met de stands van de MGCC en MGTTO centraal gelegen is op deze Jumble.

Dit jaar zijn de weergoden ons hopelijk goed gezind zodat er buiten op diverse plekken leuke gesprekken op gang kunnen komen. Ook is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. Voor de één een badge, voor de ander een boek of een onderdeel waarnaar hij al lang op zoek was of gewoon een leuk hebbedingetje. Mooi ook om te zien hoe trots al die grote mannen met hun eigen ‘Great British’ rondrijden. Kortom zien en gezien worden is ook een aspect van het Jumble spel! Maar vooral het MGATO sociale aspect zal weer herkenbaar zijn, onder het motto, “samen doen – samen zijn”. Er kan koffie, een frisje of een wijntje gedronken worden, ervaringen worden uitgewisseld, onvolkomenheden en verbeteringen aan de MGA’s besproken worden of gewoon wat gekletst over de dingen die ons zo bezig houden. Kortom de zo treffende sfeer zal weer uitstekend zijn zowel op de MGATO stand als op het Jumble terrein, waarbij samenwerking met de zusterclubs MGCC en MGTTO zich weer van zijn beste kant laat zien.

Op zo’n dag krijg je ook een goed gevoel of er voldoende animo bestaat om een bijdrage te leveren aan de clubactiviteiten. Het bestuur heeft om meer initiatieven gevraagd en heeft inmiddels wel leuke reacties binnengekregen. Diegenen die nog enige twijfel hebben, maar wel enthousiast MGATO clublid zijn, zouden wij willen meegeven: Geef het eens een kans, er gaat een andere wereld voor je open. In deze tijd lopen de spanningen op veel plaatsen op en heeft een ieder toch behoefte aan ontspanning en even genieten in een andere ambiance. Deze mogelijkheid biedt de MGATO ook, maar dan hebben we u wel nodig om het voor u en voor ons mogelijk en aantrekkelijk te maken.

Mogen wij op u rekenen in Waalwijk?

Frans en Regine van Straaten, Hans van Wanrooy en Emile Gommers zijn uw organiserende MGATO leden.