MGA restauratie in vogelvlucht

MGA restauratie

In onderstaand foto-overzicht kunt u in vogelvlucht kennismaken met de restauratiewerkzaamheden  om een MGA weer in top staat te brengen.

Vele “oudere jongeren” onder ons maakten kennis met de MGA via hun ouders, familie of kennissen of keken vergenoegd even om als er een MGA roadster door de straat reed, zo tussen 1955 en 1962.

Bij enkelen bleef het een beetje onder de huid hangen, groeide het verlangen, en als de kaspositie het uiteindelijk toeliet werd er een Engelse sportwagen gekocht.

Zo zijn er enkele leden onder ons die hun MGA nog steeds, als eerste eigenaar, bezitten en bewonderen. Er zijn er zelfs die hun MGA dagelijks gebruiken en er al meer dan 300.000 km mee hebben gereden.

Jongemannendroom

Maar het overgrote deel heeft zijn MGA op latere leeftijd gekocht, als een oude jongemannendroom die in vervulling ging.

Na meestal een jarenlange restauratie en enkele euro’s lichter komen ze trots op de toerritten en genieten we samen van onze nostalgische gedachten en van de moderne mogelijkheden en geneugten.

Sommigen zijn in hun MGA getrouwd of zelfs uit elkaar gegaan!

maar de liefde voor MGA bleef bestaan!

Geniet van de onderstaande foto’s want “zij” is met veel liefde en enthousiasme gerestaureerd en we genieten er nog elke dag van.

Een enthousiast MGATO lid.