Toerrit op 22 april i.s.m. MGTTO regio West

(overgenomen van de MGTTO website)

22 April was er de meeting met de MGATO

Op zondag 22 april om 10.45 uur was er de eerste regionale rij-meeting van dit jaar. Het zou er om gaan spannen: moest er nu wel antivries in de radiateur of niet? Onze regio-weer-goeroe voorspelde een temperatuur van boven de 20 graden, maar ja, wie gelooft zo’n man nou? Maar op die dag was het wel 25 graden, er werd een nieuw warmterecord gemeten! Zo ook de opkomst: er werd een nieuw record geteld: 54 auto’s waren er aan de start! 27 MGATO-leden en 27

MGTTO Regio West-leden. De finish in Oudewater kon de hoeveelheid auto’s maar net aan…! Er werd heerlijk gereden en gepuzzeld. Bij de prijsuitreiking ging de eerste prijs naar de MGATO: Sjaak van ‘t Wout en Mieke, de tweede en derde prijs ging naar de MGTTO: tweede werden het gelegenheidsteam Gemma Stadhouders en Pieter Nederhoff, derde werden Esther en Francis van der Maden. Het was heel verrassend dat Yvon en Ben Dijk ook bij de start aanwezig waren. Gelukkig gaat daar de zon ook een beetje schijnen!
Wij willen de organisatoren hartelijk danken voor de hoeveelheid werk die zij ook dit keer weer hebben verzet. Speciaal dank aan Jan en Elly Hauser die toch weer zo’n 108 mensen konden herbergen en van heerlijke hapjes en drankjes voorzien!