De 3e zondag van de maand, voor ons vastgesteld als een ritje met de MG. Nog onbewust van wat de dag ons gaat brengen zijn we het eerste stukje binnendoor en vervolgens vanwege het aantal te kruisen rivieren over de snelweg naar onze kop koffie in ’t Veerhuis te ’s-Hertogenbosch gereden. Om ergernis op de vroege ochtend te voorkomen het laatste stukje met behulp van onze vriend TomTom.

Op een prachtige locatie de hand geschud met vele bekende en enkele onbekende clubleden.

Als een van de eersten reden we in een heerlijk zonnetje naar het eerst veer. Tot onze verbazing konden we gratis naar de overkant, dit zijn we niet gewend in Nederland !

Na een wisselend landschap van weiden en bossen zijn we beland bij een brasserie alwaar een lichte lunch genuttigd werd. Met uitzicht op de weg kwamen er nog meer ATO’ers met trek. Uiteraard ook hier weer gezellig….de auto is dan meer een middel tot. Om de eindtijd te halen toch maar weer onderweg en na een laatste mooie eindspurt aangekomen bij wederom een prachtige locatie.

Ja, en de vragen…het viel mij al gedurende de rit op dat Lucienne verdacht stil bleef: ze was simpelweg vergeten de vragen in te vullen. Nu zijn er altijd zeer bereidwillige mede clubleden en vaak volstaat dan een matige plaats achteraan, echter nu niet. Het werd een gedeelde 2e / 3e  plaats. Hier werd een vraag op bedacht en degene die het meest juiste antwoord gaf op hoeveel MG A’s er in totaal geproduceerd zijn werd 2e . Ik heb inmiddels al vele boeken en tijdschriften gelezen dus wist dat het er 101.000 en nog wat waren. De 2e plaats dus met de consequentie een stukje schrijven. Met plezier hoor !

Jan en Tineke Aertse; Bedankt voor deze mooie dag.

Met vriendelijke groet,

Lucienne Bieshaar