British auto jumble Nieuwkuijk

British Autojumble

Al meer dan twintig jaar organiseren de samenwerkende MG clubs in Nederland elk jaar in juni de British Autojumble. Meer dan duizend eigenaren van Engelse (voornamelijk klassieke) auto’s nemen daar steeds aan deel. Dit jaar vindt de British Autojumble plaats op 25 juni, niet zoals gewoonlijk in Waalwijk maar in Nieuwkuijk,  in de Poort van Heusden, het voormalige Land van Ooit (Kastelenlaan 1, 5252AM Nieuwkuijk).

De British Autojumble is een georganiseerde verzameling van Britse automerken en hun eigenaren in een gezellige ambiance. Een marktplaats voor eigenaren, geïnteresseerden en handelaren, waarbij de MG-merkenclubs hun steentje bijdragen om alles in goede banen te leiden en belangenvertegenwoordigers als KNAC en Fehac ook aanwezig zijn voor informatie en advies.

Elk jaar wordt aan de eerste zeshonderd deelnemers een leuk herinneringsschildje cadeau gedaan. Op dit standaardje staat elk jaar een andere auto afgebeeld. De afgelopen jaren was dit telkens een modelauto dat in dat jaar een lustrum te vieren had. Voor dit jaar is de organisatie nog op zoek naar een jubilerende modelauto. Is er een club dat dit jaar zo’n feestje te vieren dan kunnen zij hun jubilerende model tot 15 april a.s. nog op het schildje laten plaatsen.

Tot ziens op de British Auto jumble te Nieuwkuijk, 25 juni 2017

Samenwerkende MG Clubs

MGbeurs@MGcarclub.nl

MGATO stand in Nieuwkuijk

Let op gewijzigde locatie! “de Poort van Heusden” Nieuwkuijk

Ook de MGATO club is goed vertegenwoordigd met een centraal gelegen stand naast de stands van de MGCC en MGTTO, waar we hopelijk veel van onze leden mogen begroeten.

British Autojumble Nieuwkuijk

Dit jaar zijn de weergoden ons hopelijk goed gezind, zodat de leuke gesprekken lekker buiten gevoerd kunnen komen. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Voor de één een badge, voor de ander een boek of een onderdeel waarnaar hij al lang op zoek was of gewoon een leuk hebbedingetje.

Mooi ook om te zien hoe trots al die mannen en vrouwen met hun eigen ‘Great British’ rondrijden. Zien en gezien worden is ook een belangrijk aspect van het Jumble spel! Het sociale aspect van onze club zal onder het motto, ‘samen doen – samen zijn’ zeker tot zijn recht komen.

Er is koffie, een frisje of een wijntje. Ervaringen worden uitgewisseld en onvolkomenheden en verbeteringen aan de MGA’s worden uitgebreid besproken. Maar u kunt natuurlijk ook lekker rondstruinen op het terrein.

Het MGATO bestuur zoekt nog leden die willen meehelpen met de organisatie van de dag. Diegenen die nog enige twijfel hebben, maar wel MGATO clublid zijn, willen wij meegeven: Geef het eens een kans, er gaat een andere wereld voor je open.

Mogen wij op u rekenen op 25 juni a.s. in Nieuwkuijk?

Het MGATO bestuur