De autojumble 2018

Het was weer genieten op zondag 24 juni. Vroeg in de morgen Frans van Straaten opgehaald en met de MGATO aanhangwagen naar Waalwijk gereden. De zondagse rust deed ons goed op ’s lands snelwegen. Op het terrein aangekomen meldden zich al snel Hans, Chris en Bert. Vele handen maken licht werk en de stand was snel gereed. Tijd om alvast het terrein te verkennen en de benodigde 2e hands onderdelen te vinden. Frans v S. heeft een restauratie in de planning en is zoekende naar onderdelen. Voor weinig €€€ toch goed gescoord. Frans heeft de tijd maar nog niet alles is afgestreept op zijn lijstje met benodigde onderdelen.

Wat zijn er toch mooie Engelse automobielen gemaakt vóór en ná mijn geboorte datum. Een rondje over het evenementen terrein geeft een fantastisch overzicht van al die failliet gegane fabrieken. Een enkeling daargelaten. Lotus, Austin Martin en Jaguar produceren nog steeds en laten wij voorzichtig ook MG in dit rijtje opnemen.

Het mooie weer zorgde voor een gezellige drukte. De MGATO stand werd goed bezocht door leden en niet leden. In de stand is iedereen welkom om een kop koffie of thee te drinken.

Ik wil nog 2 mensen bedanken. Ons MGATO lid Maria van Ginkel en haar echtgenoot Kaj gaan het organiserend stuurtje over dragen. De regio Brabant van de MGCC nemen miv 2019 de organisatie van de BAJ op zich.
Kaj en Maria: Hartelijk dank voor de vele jaren van genieten tijdens dit prachtige evenement!

Advies: Houd de datum van BAJ 2019 in de gaten en plan een bezoek volgend jaar. Dit is echt de moeite waard.

Frans Dessing