British Car Club Day (BCCD)

Op zondag 23 oktober 2022 organiseert de Stichting British Car Club Day (BCCD)  in samenwerking met 18 Engelse Autoclubs waaronder MGATO, voor de 5e keer dit grote British Autoclub festijn.

Dit jaar weer in de EXPO Hallen te Houten, waar we op een oppervlak van ruim 5000 m2 nog meer bedrijven en autoclubs verwelkomen.

MGATO participeert in dit evenement en uiteraard zijn wij ook aanwezig met een eigen stand. Leden van de MGATO die met een eigen stand onderdelen willen verkopen op deze dag kunnen zich t.z.t. daarvoor aanmelden op de website van de Stichting BCCD. Verkoop van een enkel onderdeel is mogelijk via een zogeheten Bring & Buy formule  op een centrale daartoe ingerichte stand. Zie voor nadere info voor verkoopmogelijkheden dus de site van BCCD: www.britishcarclubday.com

Net als vorig jaar is het parkeren gratis maar geldt er een entree van € 5,– . Kaarten zijn vooraf te koop via de website.

Het is dit jaar de enige beurs waar u onderdelen of gereedschappen kunt scoren voor uw Engelse klassieker. Er is muziek en er is een gezellig terras voor een kop koffie of iets anders.