De rituitzetters Anneke van de Nadort, Cees Eekhout en Sjaak van’t Wout nodigen u gaarne uit voor deelname aan de “Barbecue Rit”.

De rit voert de rijders door de overweldigende natuur van de (voormalige) eilanden Hoekse Waard, Voorne-Putten en Rozenburg naar het pittoreske stadje Maassluis. Hierna leidt de route ons verder door de Glazen Stad. Het eindpunt van de rit is bloemenkwekerij ‘De Zonnebloem’ in Monster, waar Aad en Trees Zuijderwijk de scepter zwaaien. Hier sluiten we het rittenseizoen 2019 af met een heerlijke barbecue (deelname niet verplicht). De kosten van deelname aan de BBQ bedragen slechts €10,= p/p. In verband met de inkoop van vlees gaarne opgave voor de BBQ vóór 14/9 !

Leden die, om welke redenen dan ook, niet aan de rit zelf kunnen deelnemen, zijn óók van harte welkom op de BBQ. Een leuke gelegenheid om nog even voor het ‘winterreces’ met de overige aanwezigen bij te praten over het afgelopen seizoen en natuurlijk te genieten van die heerlijke BBQ. Ook voor die leden, geldt in verband met de inkoop van vlees e.d. dat zij vóór de 14e september hun deelname aan de BBQ kenbaar moeten maken! Dit kan eenvoudig gedaan worden door dit berichtje aan Han Volkers. Geef daarbij ook aan voor hoeveel personen deze BBQ-aanmelding geldt. U krijgt van Han een bevestiging met ook het adres van Aad en Trees.

We verzamelen ons vanaf 10.00 uur bij Gasterij “De Drie Linden”, waar heerlijke koffie geschonken wordt en de deelnemers onderling de laatste nieuwtjes en (MG) belevenissen kunnen uitwisselen. Het adres is: Gasterij De Drie Linden, Zuidzijdsedijk 29 – 3264 LG Nieuw- Beijerland. Tel. 0186-661735 / webswite: www.drielinden.nl

De start van de rit zal vanaf 11.00 uur plaats vinden en voor de BBQ bent u vanaf ongeveer 15.30 uur welkom.