MGATO clubweekend augustus

Bij het zoeken naar een geschikte locatie van waaruit wij dan mooie ritten kunnen maken is de keuze gevallen op “Hotel Restaurant Het Ros van Twente”, gelegen op loopafstand van het idyllische dorpje De Lutte.
Als data hebben we gekozen voor 19 tot 21 augustus 2022 omdat de gemiddelde temperatuur dan nog heel goed kan zijn en het qua licht dan ook nog mogelijk is om na het diner leuke ritten of wandelingen te ondernemen. Het hotel heeft  een gezellig restaurant, waar heerlijk en puur eten geserveerd wordt. Ook heeft het hotel een grote tuin waarin het fijn vertoeven is met terrassen rondom. Ook serveert het hotel bij mooi weer het diner buiten in ‘De Tuin’ van ca 4 ha bij het hotel. De Ros van Twente beschikt verder over een ruim en veilig af te bakenen parkeerterrein, waar onze MG’s heel goed kunnen staan.
Qua activiteiten denken we aan ritten naar en het bezoeken van onder andere het toeristische stadje Ootmarsum, de historische watermolen en Huize Singraven in Denekamp, het schitterende kasteel in Bad Bentheim, de oude watermolens in Vasse met een kleine wandeling over een eeuwenoud kerkpad van de ene naar de andere watermolen, kasteel Twickel in Delden en een huifkarren/wandeltocht over de ‘Tankenberg’.
De mooie zondagrit loopt vanaf ons hotel in ‘De Lutte’ via onder andere Delden, kasteel Almelo en de toeristenweg van Nijverdal naar Holten over de Sallandse Heuvelrug. We eindigen het weekend bij het restaurant ‘De Poppe’ aan de A1 bij Markelo, alwaar van een afsluitende lunch genoten kan worden. Bovendien kan vanaf hier een ieder via de A1 weer redelijk snel thuis zijn, en dat is toch ook wel fijn voor onze leden uit het noorden, oosten, westen en zuiden van het land.

Door scherp te onderhandelen met externe partijen kunnen wij u het onderstaande weekend arrangement aanbieden. Aankomst op vrijdag 19 augustus vanaf 13.00 uur, waarbij u naast het vernieuwen van de onderlinge contacten met de andere deelnemers een consumptie van de club zal worden aangeboden.

De kamers zijn vanaf 14.00 uur te betrekken. U verblijft 2 nachten in een gezellige en mooie tweepersoonskamer (type A) met een 1.80 meter breed bed en voorzien van een badkamer met eigen toilet en douche, op zowel vrijdag als zaterdagavond een heerlijk 3 gangen menu (drank voor eigen rekening) en zaterdag en zondagochtend een fijn ontbijt. Verder is een lekkere lunch op zowel de zaterdag als de zondag bij het arrangement inbegrepen!

De prijs voor dit MGATO weekend arrangement bedraagt voor 2 personen 430,00 euro (de prijs voor 1 persoon bedraagt 220 euro) maar daar heeft u dan ook een op de drankjes na volledig verzorgd weekend voor. En kom daar tegenwoordig nog maar eens voor met alle prijsstijgingen waarmee we de afgelopen tijd verwend zijn.

Een upgrade van de 2-persoonskamer is mogelijk voor 450 euro bij een kamer met een balkon (type B) en 470 euro voor een kamer (type C) met een buitenterras.
25 equipes hebben zich ingeschreven en de inschrijving is gesloten. Maar als u toch nog interesse heeft kunnen we altijd kijken of er nog plaats is in het hotel.

Let op! uw aanmelding is niet direct zichtbaar in de lijst hiernaast. Als u de aanmelding wilt controleren of wijzigen probeer het dan na een uur nog een keer.

Tot nu toe hebben de volgende personen zich aangemeld:

Er heeft zich nog niemand aangemeld voor dit evenement