MGATO toerrit augustus samen met vriendenclub MG-Noord

In het hoge Noorden huist al jaren de vriendenclub MG-Noord en het is traditie dat de MGATO samen met hen een rit rijdt door de mooie omgeving van de Noordelijke provincies.

Bij deze nodigen de “MGATO” en de “Vrienden van MG Noord” u uit voor deelname aan de “Gouden Bal Rit” op zondag 20 augustus 2023, een schitterende rit door Noord Nederland.

De deelnemers aan de rit zijn voor koffie/thee en gezellig bijpraten met de andere deelnemers welkom vanaf 10.30 uur bij het “Van der Valk Hotel Wolvega-Heerenveen”, dat gelegen is aan de ‘Atalanta 10 – 8472 CA Wolvega’. Het traditionele 1e kopje koffie wordt u hier door de jubilerende MGATO aangeboden.

Het lid dat de meeste kilometers heeft moeten afleggen om aan de start te kunnen verschijnen ontvangt een fles heerlijke MG wijn. Wie zal hiermee naar huis mogen gaan?

De start van de rit is om 12.00 uur en onderweg zal er voor een kop koffie ook nog worden gepauzeerd bij Henk en Joke in Appelscha.

De finish van de rit zal bij “Eethuys De Steen” (‘gastvrij sinds 1876’) in het centrum van Willemsoord zijn. Na afloop van de rit bestaat de mogelijkheid om met de andere deelnemers te genieten van een smakelijke BBQ. Indien het weer het toelaat zal dit buiten op het terras zijn. De kosten van deelname hieraan bedragen €23,50 p/p

“Eethuys De Steen” is beroemd vanwege het winnen van de ‘Telegraaf Gouden Gehaktbal’, de lekkerste gehaktbal van Nederland en Willemsoord is sinds 2011 genomineerd voor ‘Unesco Werelderfgoed’. Idee tip: een B&B in de omgeving?

Het wordt door de organisatie op prijs gesteld als u zich hieronder aanmeldt als u mee wilt rijden. Als u ook aan de BBQ wilt deelnemen, wilt u dit dan aangeven bij ‘opmerking’.

Mogen beide clubs rekenen op uw deelname?

Let op! uw aanmelding is niet direct zichtbaar in de lijst hiernaast. Als u de aanmelding wilt controleren of wijzigen probeer het dan na een uur nog een keer.

Tot nu toe hebben de volgende personen zich aangemeld:

Er heeft zich nog niemand aangemeld voor dit evenement