British auto Jumble

Ook in 2023 organiseert de MG Car Club een leuke beurs in de open lucht. Heeft u onderdelen die u kwijt wilt of juist zoekt dan is dit uw kans. Vele kofferbakken gaan open en tonen de “schatten” waar u al lang naar op zoek bent.

Leden van alle mogelijke Engelse autoclubs komen hier bijeen om hun mooie auto te showen en eventueel ook hun overtollige onderdelen aan te bieden en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn er ook veel handelaren die hun auto gerelateerde producten zullen presenteren. Ook aan vertier zal het niet ontbreken. Zoals al vele jaren zal de Mardigrassjazzband ons plezieren met hun geweldige diximuziek en is er volop de gelegenheid een hapje en een drankje te gebruiken op het horecaplein. Zie voor meer info: https://www.britishautojumble.nl/

MGATO is present met een plek waar u medeleden kunt ontmoeten onder het genot van een drankje. Er worden nog enkele leden gezocht die willen helpen gedurende de dag en met het afbreken. Als u een dagje gezellig en hopelijk met mooi weer wilt helpen, bel of email dan Han Volkers of Henk Damen.