Algemene ledenvergadering 2021

De algemene ledenvergadering is dit jaar uitgesteld in verband met de Corna pandemie. Het bestuur heeft kort overwogen om een online vergadering te houden, maar voor onze club is de ledenvergadering meer dan een verplichte formaliteit. Het is een gelegenheid om elkaar weer te zien en te spreken. Daarom hebben we besloten een fysieke vergadering te houden zodra dat weer is toegelaten.

Nu de meesten van ons zijn gevaccineerd en de meeste maatregelen zijn teruggedraaid, is dat moment gekomen. Vandaar dat wij u uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering 2021 waarin het het reilen en zeilen van de vereniging in het moeilijke jaar 2020 zullen bespreken. De vergadering zal plaatsvinden vanaf 13:00 in het geheel vernieuwde Dorpshuis in Austerlitz:

Schoolweg 2

3711 BP Austerlitz

Alle leden hebben de uitnodiging plus de bijbehorende stukken per email ontvangen. Mocht u de stukken niet ontvangen hebben, kunt u even contact opnemen met de secretaris.

In de uitnodiging is nog sprake van een maximum van 30 personen, maar door de versoepelingen van 25 sept. is die beperking niet meer van toepassing, mits de deelnemers aan kunnen tonen dat zij gevaccineerd, immuniteit hebben door een eerdere infectie of negatief getest zijn. Dit kan worden aangetoond door de beruchte Corona check app of een papieren vaccinatiebewijs. Deze controle is een verplichting van de zaaleigenaar en die zal de controle ook uitvoeren.

Aanmelden wordt nog steeds op prijs gesteld en kan nog steeds hieronder.

Het kan zijn dat uw naam niet direct zichtbaar wordt in de lijst hiernaast. Als u wilt controleren of alles is goedgegaan, probeer het dan na enige tijd nogmaals.

Tot nu toe hebben de volgende personen zich aangemeld:

aantaldeelnemervergezeld doorOpmerking
1Jerry van Kalleveen
1Aad Zuijderwijk
1Cees Ronk
1Edgard Bijvoet
1Henk Schouwenaar
1Herman Rump
2Yvonne WempeHenk
2Sjaak & Mieke van Woutmieke van wout
1Henri Claas
2Jos van TienenPaula van Tienen
1Frans Dessing
1Chris Rozeboom
2Hans van WanrooijEmiel Gommers
1Bert van Hemert
1Theo veenendaal
1Han Volkers
2Frans van StraatenRegine van Straaten
1Henk Katt
2Ab WolffFrouwe Wolff
1Peter Segers
2Maria van GinkelKaj van Ginkel
1Ron NieuwenhuijsLid kascommissie
1Rutger Booy
1Ger van der Peet