Disclaimer

MG A Type owners Holland vereniging hierna te noemen MGATO besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. MGATO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht

De volledig website is het exclusieve eigendom van MGATO .

MGATO geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan MGATO verstrekt, worden opgenomen in de database van MGATO. Deze gegevens worden door MGATO gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes i.v.m. onze verenigingsactiviteiten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingrecht.

Allerlei

Ieder geschil met betrekking tot de site van MGATO valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

Overig

KvK registratie    Nr.; 40407418

Web Design en realisatie: Advies bureau Extra PeeKaa, Haren  – www.extrapeekaa.nl

Fotografie: door MGATO leden

copyright 2016-2024  MGATO Holland Alle rechten voorbehouden