Agenda voor dit jubileumjaar

Ook in het jaar dat de MGATO 45 jaar bestaat, zijn er weer de nodige momenten waarop de leden elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen genieten van hun historisch bezit. De kern van de agenda wordt gevormd door de ritten die in de zomermaanden op de derde zondag van elke maand worden verreden. Sommige ritten worden georganiseerd in samenwerking met andere MG clubs, zoals de MG-T Type Owners en de vriendenclub MG Noord. Naast de ritten zijn er ook de bekende jaarlijkse evenementen die door andere organisaties worden georganiseerd, zoals de onderdelenbeurs in Houten of het raceweekend op Circuit Zandvoort. Daar zal de MGATO weer aanwezig zijn met een stand, zodat u in een vertrouwde omgeving van een hapje en drankje kunt genieten. Het jaarlijkse clubweekend staat dit jaar in het teken van het 45 jarig jubileum.

We hopen dit jaar wat meer “slapende” leden te trekken. Dus als u lid bent, maar eigenlijk nooit naar een evenement gaat: probeer het eens.

Informatie en aanmelden;

Hiernaast vindt u de lijst met evenementen. door op de info knop te klikken komt u op de pagina met detailinformatie en, voor evenementen waar dat van belang is, de mogelijkheid om u aan te melden. Daar kunt u ook zien wie zich al hebben aangemeld.
Nadat het evenement heeft plaatsgevonden, komt door het klikken op de knop met het pennetje, op het verslag van het evenement met foto’s.

We willen bij de MGATO de drempel voor deelname aan de evenementen zo laag mogelijk maken. Dus als u op een zondag opstaat en ziet dat het mooi weer is, kom dan gerust naar een rit of evenement ook als u zich niet heeft aangemeld. Maar als u van te voren weet dat u wilt komen, meld u dan even aan. Dat is handig voor de organisatoren bij het inkopen van de consumpties en er zijn ook steeds meer restaurants die vooraf willen weten met hoeveel personen we de lunch willen gebruiken enz.  Kortom: aanmelden is gewenst, maar geen voorwaarde voor deelname. 

Ook indien u geen lid bent van de club, verwelkomen wij u graag om kennis te maken. Ook dan vinden we het fijn als u zich aanmeldt.

datum omschrijving info verslag
7 januari Informatie- en onderdelenbeurs - Houten
18 februari Algemene ledenvergadering - Austerlitz
10/11 maart British Cars & Lifestyle beurs - Rosmalen
21 april KNAC voorjaarsrit
20 mei MGATO toerrit
17 juni MGATO toerrit
7/8 juli British race festival - circuit Zandvoort
15 juli MGATO toerrit
18/19 augustus MGATO jubileum weekend
16 september MGATO toerrit
24/25 november Oldtimerbeurs - Eelde