Algemene ledenvergadering in Austerlitz

Zoals elke vereniging houdt de MGATO elk jaar een algemene ledenvergadering. Natuurlijk is dat een verplichte bijeenkomst, maar het is ook een goede gelegenheid om uw clubgenoten in de winter weer te ontmoeten.

Er zijn weinig evenementen van oktober tot april omdat onze auto’s zich nu eenmaal wat minder goed lenen voor gebruik in de winter. Daarom is het leuk om in februari, tijdens de ledenvergadering, iedereen weer eens te treffen bij een broodje en een drankje.

En natuurlijk kunt u altijd met de MG komen. Elk jaar zijn er wel een paar leden die van de gelegenheid gebruik maken om de MG uit de winterslaap te halen en te controleren of alles nog goed functioneert.

De jaarvergadering is ook de gelegenheid waar we proberen de agenda voor het nieuwe jaar weer te vullen. We zoeken clubleden die een toerrit willen organiseren of die de coördinatie van één de andere evenementen op zich willen nemen. 

Het jaarverslag over 2018 vindt u hier.

Tot nu toe hebben de volgende personen zich aangemeld:

aantaldeelnemervergezeld doorOpmerking
1Jos VAN TIENENHier toch weer iets wie kijkt er op de web site nieuws brieven via de web site geven of in de nieuws brief vermelding maken link web site van Heeft u dit al gezien...... sterkte
2Frans van StraatenRegine van Straaten
2Siegfried De BlieckJolyde De Blieck-Castermans
1Jan van der Kolf
2Theo VeenendaalJoke Veenendaal
1Han Volkers
1Ger van der Peet