Agenda 2018

Agenda voor dit jubileumjaar

Ook in het jaar dat de MGATO 45 jaar bestaat, zijn er weer de nodige momenten waarop de leden elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen genieten van hun historisch bezit. De kern van de agenda wordt gevormd door de ritten die in de zomermaanden op de derde zondag van elke maand worden verreden. Sommige ritten worden georganiseerd in samenwerking met andere MG clubs, zoals de MG-T Type Owners en de vriendenclub MG Noord. Naast de ritten zijn er ook de bekende jaarlijkse evenementen die door andere organisaties worden georganiseerd, zoals de onderdelenbeurs in Houten of het raceweekend op Circuit Zandvoort. Daar zal de MGATO weer aanwezig zijn met een stand, zodat u in een vertrouwde omgeving van een hapje en drankje kunt genieten. Het jaarlijkse clubweekend staat dit jaar in het teken van het 45 jarig jubileum.

We hopen dit jaar wat meer “slapende” leden te trekken. Dus als u lid bent, maar eigenlijk nooit naar een evenement gaat: probeer het eens.

Aanmelden;

Hiernaast vindt u de lijst met evenementen. Door op de Info knop te drukken komt u op de pagina met detailinformatie.
Op de detailpagina van het evenement kunt u zich aanmelden als dat nodig is.
Nadat het evenement heeft plaatsgevonden, is het verslag te vinden via de knop met het pennetje.

We willen bij de MGATO de drempel voor deelname aan de evenementen zo laag mogelijk maken. Dus als u op een zondag opstaat en ziet dat het mooi weer is, kom dan gerust naar een rit of evenement ook als u zich niet heeft aangemeld. Maar als u van te voren weet dat u wilt komen, meld u dan even aan. Dat is handig voor de organisatoren bij het inkopen van de consumpties en er zijn ook steeds meer restaurants die vooraf willen weten met hoeveel personen we de lunch willen gebruiken enz.  Kortom: aanmelden is gewenst, maar geen voorwaarde voor deelname.