Agenda 2017

Op weg naar een gezellig seizoen

We gaan er weer  een gezellig jaar van maken en zoals afgesproken tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering gaat een ieder proberen  om tenminste aan drie activiteiten per jaar deel te nemen. Uit  onderstaande agenda kunt u kiezen welke activiteiten u het meest aanspreken, zodat u deze  in uw agenda kunt opnemen. U zou uw MGATO-bestuur een grote dienst bewijzen door op deze wijze uw betrokkenheid en waardering  te tonen voor de organisatoren van de MGATO-toerritten en  de evenementen als de MG Informatie- en onderdelenbeurs te Houten, de MGATO-ALV, de British CARS & Lifestyle beurs in Rosmalen, de British Autojumble te Waalwijk, de British oldtimer en race festival te Zandvoort.

Informatie;

over de toerritten, evenementen en activiteiten, kijk eens naar de pagina’s nieuwsbrieven en laatste nieuws op onze site.

Agenda

Het bestuur en de participerende leden zoals de rituitzetters en standbemanning doen hun best het u naar de zin maken en u een mooi seizoen te bezorgen. Neem ook eens iemand mee, kijk in uw ledenboekje of nodig iemand uit van een collega MG-club of lokale oldtimervereniging, ze zijn allemaal welkom. Natuurlijk krijg je onderweg voldoende lunch mogelijkheden om equipes te spreiden, maar echt gezellig is dat niet mede door  een steeds individuelere trend in de maatschappij. Het wordt ook steeds moeilijker om bij horecagelegenheden goede afspraken te maken als je niet vooraf kunt aangeven met hoeveel personen je gebruik wenst te maken van hun faciliteiten. Aanmelden wordt mede hierdoor dan ook gewaardeerd.

Meer informatie;

vindt u op deze pagina’s over aankomsttijden, locaties en achtergronden. Aanmelden kan door op onderstaande agenda het item aan te vinken en daarna te versturen.

Aanmelden deelname MGATO activiteiten