Agenda

Ook in dit jaar proberen we weer voldoende mogelijkheden te organiseren waarop de leden elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen genieten van hun historisch bezit. De kern van de agenda wordt gevormd door de ritten die in de zomermaanden op de derde zondag van elke maand worden verreden. Sommige ritten worden georganiseerd in samenwerking met andere MG clubs, zoals de MG-T Type Owners en de vriendenclub MG Noord. Naast de ritten zijn er ook de bekende jaarlijkse evenementen die door andere organisaties worden georganiseerd, zoals de onderdelenbeurs in Houten of het raceweekend op Circuit Zandvoort. Daar zal de MGATO weer aanwezig zijn met een stand, zodat u in een vertrouwde omgeving van een hapje en drankje kunt genieten. Hopelijk kunnen we tijdens de ledenvergadering in februari weer voldoende vrijwilligers vinden die de verantwoordelijkheid voor een evenement op zich willen nemen.

Informatie en aanmelden;

Hiernaast vindt u de lijst met evenementen. door op de info knop te klikken komt u op de pagina met detailinformatie en, voor evenementen waar dat van belang is, de mogelijkheid om u aan te melden. Daar kunt u ook zien wie zich al hebben aangemeld.
Nadat het evenement heeft plaatsgevonden, komt door het klikken op de knop met het pennetje, op het verslag van het evenement met foto’s.

We willen bij de MGATO de drempel voor deelname aan de evenementen zo laag mogelijk maken. Dus als u op een zondag opstaat en ziet dat het mooi weer is, kom dan gerust naar een rit of evenement ook als u zich niet heeft aangemeld. Maar als u van te voren weet dat u wilt komen, meld u dan even aan. Dat is handig voor de organisatoren bij het inkopen van de consumpties en er zijn ook steeds meer restaurants die vooraf willen weten met hoeveel personen we de lunch willen gebruiken enz.  Kortom: aanmelden is gewenst, maar geen voorwaarde voor deelname. 

Ook indien u geen lid bent van de club, verwelkomen wij u graag om kennis te maken. Ook dan vinden we het fijn als u zich aanmeldt.

datum omschrijving info verslag
6 januari Informatie- en onderdelenbeurs - Houten
17 februari Algemene ledenvergadering - Austerlitz
9/10/ maart British Cars & Lifestyle beurs - Rosmalen
28 april MGATO toerrit. Van De Bilt naar Oudewater.
4 mei Taxatie en technische dag in Amersfoort
19 mei MGATO toerrit in omgeving Utrecht
16 juni MGATO toerrit Gaasterland Friesland
23 juni British auto Jumble - Waalwijk
6/7 juli British race festival - circuit Zandvoort
21 juli MGATO toerrit in omgeving Nijmegen
16-18 augustus MGATO weekend in omgeving Roermond
15 september MGATO toerrit
27 oktober British Carparts Day